Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Ние ще внесем вот на недоверие. Опитваме се да

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgНие ще внесем вот на недоверие. Опитваме се да
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Симов: Предстои да видим бавната смърт на патриотите. С хунта не можеш да правиш реформи, а само да им съучастваш

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

" Ние ще внесем избор на съмнение. Опитваме се да го подкрепим с подписка по една елементарна причина - в последните месеци излязоха 4-5 изследвания, в които се рисува една картина, съгласно мен на различна България. В тази България рейтингът на Бойко Борисов пораства, хората са удовлетворени от подхванатите ограничения, стабилността процъфтява. Анализатори шестват по малките екрани и изясняват по какъв начин всички са в нокдаун, единствено ГЕРБ е като възкръснал феникс от пепелта и вървят към нов мандат. Аз очевидно в действителност пребивавам в някаква друга страна, тъй като не съм видял човек, който да не се е оплакал. С тази подписка желаеме да се види, че социологическата химера, която ни чертаят, е безусловно нереална. Правителството обезверено се пробва да излъже за броя на безработните, да вземем за пример ". Това съобщи в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

" Те явно няма да паднат от власт по естествен метод. Не приканвам никой да върви да пали, не приканвам за някакви рискови дейности, само че е реалност, че естествените политически механизми в България са блокирани. Деградацията е реалност. Няма друга страна, в която да излязат тези кавги. Земеделската министърка трябваше към този момент да е пасажер след всичко, което излезе. Нейното изказване ми припомня на едно изявление преди 10-12 години на един министър председател в Унгария - Ференц Гюрчен, социалист. Записаха го пред актива на своята партия по какъв начин споделя: " Ами излъгахме нашите гласоподаватели, по три пъти дневно ги лъжехме ". В България явно можеш да признаеш, че си умъртвил човек, и в случай че си от ГЕРБ оставаш на власт, а социолозите споделят: " Рейтингът му е скочил ". В историята за пиарката на Бойко Борисов има толкоз доста логичен пробойни. Почвайки от там по какъв начин мъжът на " Севда ТВ ", мъжът на Шехерезада се оказва мастит държавен служител, който взема 8000 лв. от едно място и 2000 лв. от партийната си работа в ГЕРБ. Същевременно даже като изчислиш приходите им, разбираш, че те, закупувайки си тази къща, би трябвало да са на ръба на общественото оцеляване. Кое обикновено семейство си купува къща, за която отиват всичките им приходи за погашение на вноската? Това си е продължение на " Апартамент Гейт ". Направи ми усещане, че по същото време, в което Цветанов се е сдобил с парцели, за което се оказа почтен, " Севда ТВ " си е купувала голямата къща в Бистрица ", сподели още " аленият " народен представител.

Водещият Тошко Йорданов засегна и тематиката за идните избори за водач на Българска социалистическа партия. Той попита дали е правилно, че в случай че Кирил Добрев вземе властта в партията, е допустима коалиция с ГЕРБ, на което Симов отговори: " Имам учредения да допускам, че някаква такава политическа линия в Българска социалистическа партия има, само че не споделям, че Кирил Добрев е в нейната основа. Но ще ви кажа какво ми дава учредения да мисля за сходна политическа линия. Преди към 2-3 седмици гледах едно изявление на един от другите мастити опозиционери в Българска социалистическа партия - Георги Гергов. Запитан какво ще направи в случай че стане водач, той сподели: " Ако стана водач аз, Българска социалистическа партия ще дойда на власт ". Той не сподели " Българска социалистическа партия ще завоюва избори ", а каза  " ще дойдем на власт ". В по този начин описаната настройка такова идване на власт може да стане единствено дружно с ГЕРБ. Ако влезе в коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия ще изчезне от политическия небосвод. Ние имаме и доказателства за това. Кой до момента е оживял? Предстои ни да забележим в този момент и бавната и мъчителна гибел на " патриотите ". Които едвам в този момент започнаха да се сещат да се вършат на някаква по-голяма съпротива. Къде е градското дясно? Всички им споделяха не влизайте в коалиция с ГЕРБ. Те влязоха, две години споделяха, че ще вършат промени. С хунта не можеш да правиш промени, ти можеш единствено да им съучастваш ", приключи Симов.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР